Overig diensten

Jouw professionele collega op de set

Maak uw keuze

Ons videoproductiebedrijf biedt een uitgebreide B2B-service genaamd “Professionele Inhuur”. Met deze service kunnen bedrijven hoogopgeleide professionals inhuren op verschillende gebieden binnen de videoproductie-industrie. Van ervaren cameramannen en coloristen tot kraanbestuurders en editors, wij hebben de experts in huis om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Met hoogwaardige dienstverlening en de nieuwste technologieën staan wij klaar om uw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! 

  • Fexibel
  • Efficiënt
  • Ervaren
  • Fexibel
  • Efficiënt
  • Ervaren

Cameraman

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele cameraman voor een specifieke opdracht? we go cine helpt je graag uit de brand.

Editor

Zelf al veel materiaal verzameld, maar geen idee hoe nu verder? we go cine edit jouw film tot een sprakelend geheel waar je trots op kan zijn.

Back view of young man watching graphs on monitors

Colorist

Beelden nog mooier maken dan ze in werkelijkheid zijn. met geavanceerde software lukt het We go cine om de lastigste beelden zo te kleuren dat het precies naar wens is.

Male Video Editor Working on His Personal Computer with Big blank Display

Crane operator

Heb je een specifieke opdracht waarbij van bovenaf geschoten moeten worden? We go cine heeft veel ervaring met het besturen van een videokraan.

Scripting

Een film vertelt altijd een verhaal. maar wat als je niet zeker weet welk verhaal je wilt vertellen? wij helpen je met het schrijven van een verhaallijn voor jouw bedrijfsfilm.

Photographer with a camera

Cameraman:

Een professionele cameraman is verantwoordelijk voor het vastleggen van hoogwaardige beelden met behulp van een camera. Ze werken in verschillende sectoren zoals film, televisie, sport, evenementen en meer. Hier zijn enkele taken die een professionele cameraman doorgaans uitvoert:

Opzetten en bedienen van camera's
Een cameraman zorgt ervoor dat de camera correct is geconfigureerd, inclusief het instellen van de focus, witbalans en belichtingsinstellingen om de gewenste opnames te maken.
Kadering en compositie
Ze zorgen ervoor dat shots zorgvuldig worden gekaderd en gecomponeerd om esthetisch aantrekkelijke en visueel boeiende beelden te creëren. Ze houden rekening met factoren zoals shotgrootte, camerahoeken en camerabewegingen om de gewenste sfeer of boodschap vast te leggen.
Camerabeweging en stabiliteit
Een professionele cameraman is bedreven in het soepel verplaatsen van de camera, of het nu handheld is, gemonteerd op een statief of bevestigd aan andere apparatuur zoals drones of kranen. Ze zorgen ervoor dat de opnames stabiel zijn en vrij van trillingen of schokken.
Belichting
Afhankelijk van het project is de cameraman verantwoordelijk voor het opzetten en aanpassen van verlichtingsapparatuur om de gewenste sfeer te creëren en de visuele kwaliteit van de opnames te verbeteren.
Communicatie met de regisseur en crew
Ze werken nauw samen met de regisseur, cinematograaf en andere crewleden om hun visie te begrijpen en uit te voeren. Ze volgen instructies op en geven input wanneer nodig om ervoor te zorgen dat de opnames voldoen aan de eisen van het project.
Technische kennis
Een professionele cameraman moet een grondig begrip hebben van verschillende soorten camera’s, lenzen en accessoires, evenals hun technische mogelijkheden en beperkingen. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de branche.
Ondersteuning bij postproductie
In sommige gevallen kunnen cameramannen ook assisteren bij postproductietaken zoals het organiseren en overzetten van opnames of nauw samenwerken met editors om input te geven over het eindproduct.

Over het algemeen speelt een professionele cameraman een essentiële rol bij het vastleggen van hoogwaardige visuals die een verhaal effectief vertellen of een boodschap overbrengen, of het nu in film, televisie,Bruiloften, sport of andere gebieden is waar visuele inhoud nodig is

editor :

Een professionele editor, of beeldredacteur, is verantwoordelijk voor het bewerken en monteren van beeldmateriaal om een samenhangend en boeiend eindproduct te creëren. we werken voornamelijk in de film- en televisie-industrie, reclame, sociale media en meer.
Als video-editor van ons videoproductiebedrijf, voeren we de volgende specifieke taken uit:

Videomontage
We bewerken en monteren het beeldmateriaal om de gewenste verhaallijn en flow van de video te creëren. We knippen ongewenste scènes weg en voegen overgangen en effecten toe om de visuele aantrekkingskracht te vergroten.
Audiobewerking
We optimaliseren het geluid door het bewerken en mixen van audio. We kunnen achtergrondmuziek toevoegen, dialogen verbeteren, geluidseffecten invoegen en een algehele geluidskwaliteit creëren die de kijkervaring versterkt.
Naast het monteren van de beelden, is een video-editor ook verantwoordelijk voor het bewerken en mixen van het geluid. Ze kunnen achtergrondmuziek toevoegen, dialogen optimaliseren, geluidseffecten invoegen en het algehele audiogeluid verbeteren om een meeslepende kijkervaring te creëren.
Grafische elementen en titels toevoegen
We voegen grafische elementen, titels en ondertiteling toe aan de video om de boodschap te versterken en een professionele uitstraling te geven. Door het gebruik van visuele elementen trekken we de aandacht van de kijkers en verrijken we de audiëntiebeleving.
Samenwerken met het team
als video-editor van ons bedrijf zijn we verantwoordelijk voor het bewerken en samenstellen van beeld- en geluidsmateriaal om boeiende en hoogwaardige video’s te creëren. We passen geavanceerde bewerkingstechnieken toe en werken samen met het team om de gewenste visie te realiseren en succesvolle videoproducties te leveren aan onze klanten.
Kortom
Een professionele video-editor heeft als taken het selecteren en importeren van mediabestanden, het monteren van videoclips en audioclips, het bijsnijden en herindelen van beelden, het bewerken van audio, het toevoegen van grafische elementen, het toepassen van kleurcorrectie, en het exporteren van de afgewerkte video. Daarnaast is effectieve communicatie, het nakomen van deadlines en kennis van de nieuwste ontwikkelingen in videobewerkingstechnieken ook belangrijk in deze functie.

Colorist :

Onze video colorist is een essentieel onderdeel van ons team bij videoproductie. Als experts in het manipuleren van kleuren, spelen wij een cruciale rol in het creëren van de gewenste visuele stijl en sfeer in elke scène van een video.
Hier zijn de typische stappen die onze colorist neemt tijdens het werk:

Materiaal analyse
Onze colorist begint met het analyseren van het bronmateriaal, zoals de ruwe videobeelden. Ze beoordelen de kwaliteit, belichting, kleurverzadiging en andere aspecten om een goed begrip te krijgen van de uitgangspunten en de gewenste richting voor de kleurgrading.
Kleurcorrectie
De eerste stap van het colorgradingproces is het uitvoeren van kleurcorrecties. Hierbij worden eventuele belichtingsproblemen gecorrigeerd, zoals overbelichte of onderbelichte delen van de beelden. Dit zorgt voor een gebalanceerde basis die als uitgangspunt dient voor verdere gradatiewerkzaamheden.
Looks en stijldefinitie
Onze colorist werkt nauw samen met de regisseur en cinematograaf om de gewenste stijl en uitstraling van de video te definiëren. Hierbij worden visuele referenties, moodboards en richtlijnen gebruikt om de gewenste ‘look’ te bereiken. Dit omvat het bepalen van het kleurenpalet, de algehele toon en atmosfeer van de video.
Kleurgradatie
In deze fase past onze colorist gespecialiseerde software en tools toe om de kleuren in de video te manipuleren en te verfijnen. Ze werken op scène- en shotniveau om de juiste tinten, verzadiging en contrast te creëren die passen bij de beoogde visuele stijl. Hierbij kan ook gebruik worden gemaakt van kleurmaskers om specifieke delen van het beeld aan te passen.
Fine-tuning en detailwerk
Onze colorist besteedt extra aandacht aan detail en fijne afstelling om ervoor te zorgen dat elke scène er consistent uitziet en dat de gewenste esthetiek wordt bereikt. Dit omvat het verfijnen van individuele frames, het verwijderen van kleurafwijkingen en het perfectioneren van kleine details om een professioneel ogende video te garanderen.
Controle in verschillende weergavesystemen
Onze colorist controleert en test de video in verschillende weergavesystemen, zoals televisies , smartphone of online platforms, om ervoor te zorgen dat de kleuren en de algehele visuele kwaliteit optimaal zijn voor diverse kijkomgevingen.
Feedback
Onze colorist werkt nauw samen met de regisseur en cinematograaf gedurende het hele proces, waarbij ze regelmatige feedbacksessies organiseren om ervoor te zorgen dat de kleurgrading voldoet aan de artistieke visie en vereisten van het project.

Crane operator :

Crane shots zijn uniek en kenmerkend voor videoproducties omdat ze een indrukwekkend perspectief bieden dat anders moeilijk te realiseren is. Hier zijn een paar redenen waarom crane shots uniek zijn:

Hoogte en overzicht
Een van de opvallende kenmerken van crane shots is het vermogen om de camera naar grote hoogtes te tillen. Dit biedt een uniek overzicht van de scène en creëert een meeslepende kijkervaring. Crane shots geven een gevoel van grootsheid en kunnen de kijker een compleet beeld geven van de omgeving.
Vloeiende bewegingen
Dankzij de bewegingsvrijheid en vloeiende manoeuvreerbaarheid van een kraan kunnen de camera’s soepel door de lucht zweven en nauwkeurige bewegingen maken. Dit zorgt voor een organische en meeslepende kijkervaring, waarbij de camera zachte en elegante bewegingen maakt zonder abrupte overgangen. Dit kan de emotionele impact van een scène vergroten en de visuele esthetiek verbeteren.
Cinematische kwaliteit
Crane shots worden vaak geassocieerd met grootschalige filmproducties vanwege hun vermogen om een hoogwaardige cinematografische look te creëren. De opname vanuit de lucht voegt een gevoel van grandeur en visuele impact toe aan een scène. Crane shots kunnen de esthetiek van een productie naar een hoger niveau tillen en de kijkervaring naar een cinematografisch meesterwerk tillen.
Dynamiek en diepte
Een kraanbeweging kan dynamiek en diepte toevoegen aan een scène. Het gebruik van een crane shot stelt de filmmaker in staat om interessante perspectieven en composities te creëren, waardoor de kijkers dieper in het beeld worden getrokken. Het kan helpen om de betekenis en de emotie van een scène te benadrukken door visuele lagen en dimensies toe te voegen.
Creatieve mogelijkheden
Crane shots bieden filmmakers een scala aan creatieve mogelijkheden. Ze kunnen worden gebruikt om dramatische openings- of sluitingsscènes te creëren, om een episch landschap te tonen, of om complexe actiescènes vakkundig vast te leggen. Ze voegen visuele interesse en verhalende impact toe aan het beeldmateriaal en helpen om een unieke visuele signatuur aan een productie toe te voegen.

Scripting :

Als een scriptschrijver bij We Go Cine heeft hij een breed scala aan verantwoordelijkheden en taken. Hier is een meer gedetailleerd overzicht van wat hij doet:

Conceptontwikkeling
Onze scriptschrijver werkt nauw samen met u en uw team om het concept voor uw videocontent te ontwikkelen. Hij brainstormt over ideeën, onderzoekt de doelgroep en brengt creatieve concepten naar voren die passen bij uw merk en boodschap.
Scriptcreatie
Na het identificeren van het concept begint onze scriptschrijver met het schrijven van het script. Hij brengt het verhaal tot leven door de plot, structuur en personages te ontwikkelen. Hij zorgt ervoor dat het script de gewenste boodschap overbrengt en de kijkers aanspreekt.
Dialoogschrijven
Een belangrijk onderdeel van het script is het schrijven van natuurlijke en overtuigende dialogen. Onze scriptschrijver creëert dialogen die de karakterontwikkeling bevorderen en de emotionele impact van de scènes versterken. Hij zorgt ervoor dat de dialogen de gewenste toon en stijl weergeven.
Samenwerking en feedback
Onze scriptschrijver werkt nauw samen met u en uw team gedurende het hele proces. Hij luistert naar uw input en feedback en past het script aan om de gewenste visie en boodschap te bereiken. Hij heeft een flexibele en collaboratieve aanpak om ervoor te zorgen dat het script aan uw verwachtingen voldoet.
Kortom
Kortom, onze scriptschrijver is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, creëren en bewerken van het script voor uw videoproductie. Hij zorgt ervoor dat het script een boeiend verhaal vertelt, geloofwaardige personages heeft en de gewenste boodschap overbrengt. Met zijn expertise en samenwerking helpt hij uw videocontent naar een hoger niveau te tillen.

Cameraman

Request a cameraman