Branding

het creëren van een herkenbare merkervaring

Jouw Brand met beelden positioneren

Een brandfilm is een unieke kans om de sterke punten en unieke aspecten van jouw bedrijf te laten zien. Je kunt potentiële klanten op een nieuwe en effectieve manier benaderen. Met een pro video geeft je mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige producten of diensten een kijkje achter de schermen en laat je zien wat jouw brand onderscheidt van andere bedrijven.
 
Bedrijfsvideo’s zijn een effectieve manier om je merk aan het publiek te tonen. Een bedrijfsvideo kan ervoor zorgen dat kijkers zich meer verbonden voelen met je bedrijf en kan worden aangepast om het werk dat je doet te laten zien, zowel intern als extern.

ontdek onze prachtige selectie

Als u op zoek bent naar een professionele video voor uw bedrijf, kan het moeilijk zijn om de verschillende soorten video’s te begrijpen die beschikbaar zijn. Bij We go cine kunt u eenvoudig begrijpen en kiezen wat u nodig hebt. Wij helpen u om uw doelen te bereiken en uw verhaal op een indrukwekkende en blijvende manier te vertellen. Laat ons u begeleiden in het kiezen van de perfecte video die past bij uw behoeften en uw merk helpt opvallen

De kenmerken van commerciële video's

Denk aan de volgende diensten
Commerciële “Reclame” video’s
Promotievideo’s
Merkintroductievideo’s
Testimonialvideo’s
Productvideo’s
Verhaalvertelling
Storytelling speelt een belangrijke rol in commerciële video’s. Het draait allemaal om het creëren van een boeiend verhaal dat de kijker vasthoudt en een blijvende indruk achterlaat, storytelling zorgt voor emotionele betrokkenheid en maakt de video effectiever.
Een goed verhaal heeft verschillende elementen. Het begint vaak met het introduceren van een probleem of uitdaging waarmee de kijker zich kan identificeren. Vervolgens wordt er een oplossing gepresenteerd of wordt er een verhaal opgebouwd waarin het merk of product centraal staat. Dit kan worden gedaan door middel van personages, situaties of zelfs metaforen.
Korte en bondige inhoud
Commerciële video’s zijn over het algemeen kort en bondig. Ze moeten effectief communiceren binnen een beperkte tijd en de aandacht van de kijkers vasthouden. De lengte varieert, maar de meeste commerciële video’s duren meestal tussen de 15 seconden en 2 minuten.
Doelgerichtheid
Commerciële video’s zijn bedoeld om een specifiek doel te bereiken, zoals het promoten van een product, het vergroten van de merkbekendheid of het stimuleren van de verkoop. Ze zijn ontworpen om de kijkers te overtuigen en tot actie aan te zetten.
Verkoopgerichtheid
In commerciële video’s ligt de nadruk meestal op het verkopen van een product of dienst. Er wordt vaak gebruik gemaakt van marketingtechnieken zoals het benadrukken van de voordelen, het tonen van positieve ervaringen en het creëren van een gevoel van urgentie om de kijkers te verleiden tot aankoop.
Visuele aantrekkingskracht
Commerciële video’s maken vaak gebruik van hoogwaardige productie en visuele elementen om de aandacht van de kijkers te trekken en vast te houden. Dit omvat zaken als aantrekkelijke beelden, heldere kleuren, interessante animaties en visueel aantrekkelijke vormgeving.
Call to action
Commerciële video’s bevatten vaak een duidelijke oproep tot actie aan het einde. Dit kan bijvoorbeeld een uitnodiging zijn om een website te bezoeken, een product te kopen, contact op te nemen of zich aan te melden voor iets. De call-to-action is bedoeld om de kijkers te begeleiden naar de gewenste reactie na het bekijken van de video.
Montage en storytelling
Postproductie biedt de mogelijkheid om de beelden te monteren en een pakkend verhaal te creëren. Door zorgvuldige selectie en rangschikking van de scènes kan de commerciële video een boeiende verhaallijn krijgen die de kijkers meesleept. Dit omvat het creëren van spanningsopbouw, het toevoegen van emotionele hoogtepunten en het benadrukken van de belangrijkste boodschap. De kunst van montage en storytelling in de postproductiefase speelt een cruciale rol bij het vastleggen van de aandacht van de kijkers en het overbrengen van de gewenste boodschap op een effectieve en boeiende manier.
Hoge videokwaliteit
Commerciële video’s streven naar een hoge videokwaliteit om een professionele uitstraling te geven. Dit omvat het gebruik van geschikte camera’s, lenzen en belichtingsapparatuur om heldere beelden met een goede resolutie te verkrijgen
Geluidskwaliteit
Een goede geluidskwaliteit is essentieel voor commerciële video’s. Dit omvat het gebruik van hoogwaardige microfoons en opnameapparatuur om duidelijk en helder geluid vast te leggen. Het geluid kan ook worden bewerkt en gemixt tijdens de postproductie om een professionele audio-ervaring te creëren.
Kleurgebruik
Het gebruik van geschikte kleuren en kleurenschema’s kan de visuele esthetiek van een commerciële video verbeteren en helpen bij het overbrengen van de beoogde boodschap. Kleurcorrectie en -grading kunnen worden toegepast tijdens de postproductie om het algehele uiterlijk van de video te verfijnen.
Productiebudget
Commerciële video’s kunnen variëren in termen van productiebudget. Een hoger budget biedt doorgaans meer mogelijkheden om gebruik te maken van geavanceerde camerawerk, visuele effecten, professionele acteurs of animaties. Dit kan resulteren in een hogere productiekwaliteit en een indrukwekkender eindresultaat. Aan de andere kant kunnen commerciële video’s met een beperkter budget nog steeds effectief zijn door creatieve oplossingen en het benutten van de beschikbare middelen.
Verschillende aspectratio's
Het is belangrijk om bij het maken van commerciële video’s rekening te houden met verschillende aspectratio’s, oftewel de verhouding tussen de breedte en hoogte van het videokader. Standaard breedbeeldverhouding 16:9 is gebruikelijk, maar met de opkomst van social media en mobiele apparaten zijn ook vierkante 1:1 en verticale 9:16 aspectratio’s populair geworden. Door video’s aan te passen aan verschillende aspectratio’s, kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap effectief wordt overgebracht op verschillende schermen en platforms, en de betrokkenheid van uw doelgroep vergroten. 

Een commercial van We go cine

Een commercial van Wegocine kan aanzienlijk bijdragen aan het commercieel succes van ondernemingen door middel van een effectieve marketingboodschap en een doelgroepgerichte benadering. We go cine denkt actief mee met het concept van de commercial en helpt bij het ontwikkelen van een strategie die inspeelt op de behoeften en interesses van de doelgroep.

 • Fexibel
 • Efficiënt
 • Ervaren

De kenmerken van bedrijfsfilm

Denk aan de volgende diensten
 • Bedrijfsvideo's

  "om het bedrijf en zijn verhaal te presenteren"

 • Interne communicatievideo's

  "om medewerkers te informeren en betrokken te houden"

 • Trainingsvideo's

  "om medewerkers op te leiden"

 • Wervingsvideo's

  "om nieuwe talenten aan te trekken"

 • Presentatievideo's

  "bijvoorbeeld voor conferenties of meetings"

 • Evenementenvideo's

  "bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of workshops"

 • Documentaire-stijl video's

  "bijvoorbeeld over de geschiedenis of missie van het bedrijf"

 • Klantencasevideo's

  "om succesverhalen van klanten te delen"

Doelgericht
Een bedrijfsfilm is ontworpen met een specifiek doel voor ogen, zoals het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten, het informeren van het publiek over nieuwe producten of diensten, of het inspireren van werknemers. Het doel van de film bepaalt de inhoud, vorm en stijl ervan.
Korte duur
en bedrijfsfilm is meestal kort van duur, variërend van enkele minuten tot maximaal tien minuten. Dit is omdat de aandachtsspanne van het publiek kort is en het belangrijk is om de boodschap snel en effectief over te brengen.
Duurzame investeringen
het investeren in een bedrijfsfilm is niet alleen een verstandige keuze op het gebied van marketing, maar kan ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen en reputatie van een bedrijf. Het biedt een langdurig effectief communicatiemiddel en laat zien dat het bedrijf zich inzet voor duurzaamheid. Een bedrijfsfilm is dus een duurzame investering die zowel de boodschap van het bedrijf kan versterken als de impact op het milieu kan minimaliseren.”
zowel intern als extern worden gebruikt
bedrijfsfilms zijn waardevolle middelen voor zowel interne als externe communicatie. Ze kunnen bijdragen aan de interne betrokkenheid, bedrijfscultuur en informatiedeling, evenals aan het versterken van merkidentiteit, geloofwaardigheid en klantbetrokkenheid. Met hun brede toepasbaarheid kunnen bedrijfsfilms een krachtig instrument zijn om de communicatiedoelen van een bedrijf te bereiken, zowel binnen als buiten de organisatie.

Een bedrijfsvideo door We go cine

Een bedrijfsfilm is een unieke kans om de sterke punten en unieke aspecten van jouw bedrijf te laten zien. Je kunt potentiële klanten op een nieuwe en effectieve manier benaderen. Met een bedrijfsvideo geeft je mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige producten of diensten een kijkje achter de schermen en laat je zien wat jouw bedrijf onderscheid van andere bedrijven.
 
Bedrijfsvideo’s zijn een effectieve manier om je merk aan het publiek te tonen. Een bedrijfsvideo kan ervoor zorgen dat kijkers zich meer verbonden voelen met je bedrijf en kan worden aangepast om het werk dat je doet te laten zien, zowel intern als extern.
 • Fexibel
 • Efficiënt
 • Ervaren

Waarom kiezen voor een campagnevideo?

Het bereiken van een grote doelgroep.
Door middel van een campagnevideo kun je een grote doelgroep bereiken. Video’s worden vaak gedeeld op sociale media en hebben een groter bereik en potentieel om viraal te gaan, waardoor je de kans vergroot om je boodschap aan een breder publiek over te brengen.
Het complete pakket van video's, foto's en gifjes.
De combinatie van video’s, foto’s en gifjes in een campagne zorgt voor een compleet pakket aan visuele content. Dit zorgt voor consistentie in je merkuitstraling en helpt bij het opbouwen van merkherkenning en -loyaliteit.
Optimaal rendement uit je campagne halen.
Een campagnevideo stelt je in staat om nog meer uit je campagne te halen. Met de juiste strategie, creativiteit en boodschap kun je de aandacht van je doelgroep trekken, hun betrokkenheid vergroten en uiteindelijk meer conversies en positieve resultaten behalen.
Boost jouw campagne met ons.
Door samen te werken met professionele marketingpartners kunnen wij je ook ondersteunen bij het verspreiden van je campagne. Met hun expertise en netwerk kunnen zij helpen om je campagne te delen via relevante kanalen, waardoor je een grotere impact kunt creëren en nog meer mensen kunt bereiken.

Een videocampagne door We go cine

Wanneer je samenwerkt met ons, kun je jouw campagne naar een hoger niveau tillen. Ons team van experts staat klaar om jou te ondersteunen bij het optimaliseren en maximaliseren van je campagneresultaten. Of het nu gaat om het verfijnen van je boodschap, het creëren van aantrekkelijke visuals of het implementeren van effectieve strategieën, wij bieden de expertise en middelen die je nodig hebt om jouw campagne te laten schitteren. Samen zorgen we ervoor dat jouw campagne een groot succes wordt en maximale impact heeft op jouw doelgroep.

Photo album with camera
 • Fexibel
 • Efficiënt
 • Ervaren

ons productieproces

ons gedetailleerde videoproductieproces omvat de kennismaking, brainstormsessie, scriptontwikkeling, pre-productie, productie, post-productie, feedback en revisie, en uiteindelijk levering en optimalisatie van de video. We streven ernaar om dit proces transparant, professioneel en klantgericht te doorlopen, zodat de uiteindelijke video jouw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

“Voor meer informatie over onze werkwijze, klik op de button.”