Professionele videoproducties

Jouw visie vertaald in beeld

Maak uw keuze

Hier bij ons kunt u eenvoudig de beste keuze maken uit onze diverse video productiediensten die geschikt zijn voor diverse sectoren. Of u nu behoefte heeft aan commerciële video’s, interviews, aftermovies, vastgoedpresentaties, e-learning video’s of GIF-animaties, wij zijn er om uw visie tot leven te brengen. Ons getalenteerde team van professionals staat garant voor hoogwaardige videoproducties die de aandacht van uw doelgroep zullen trekken en uw verhaal op boeiende wijze zullen vertellen.

The art of creating

Bij ons begrijpen we de verschillende behoeften en doelen die je kunt hebben met videoproducties. Daarom hebben we ervoor gekozen om al deze opties binnen één overkoepelende service aan te bieden: Branding. Op die manier heb je altijd de juiste keuze voor jouw specifieke video-vereisten.

Vanuit dit centrale punt kun je kiezen uit drie hoofdopties voor jouw video, afhankelijk van het doel:
– Commerciële video
– Bedrijfsfilm
– Campagne

Als je meer wilt weten over de voordelen van elk van deze opties, klik dan op “Meer“.

De diepte van de verhalen

Bij Wegocine begrijpen we de kracht van een goed gevoerd gesprek. met oog voor detail en een scherp gevoel voor authenticiteit, creëren we boeiende en impactvolle interviews die uw boodschap naar voren brengen, waarbij we de essentie van uw gesprekken vastleggen met finesse en diepgang. Ons team van ervaren professionals beschikt over de expertise om de juiste sfeer te creëren en de meest waardevolle momenten vast te leggen. Of het nu gaat om diepgaande zakelijke gesprekken, inspirerende testimonials, of boeiende expertinterviews, wij zorgen ervoor dat uw boodschap helder en overtuigend overkomt. Laat ons uw verhaal vertellen door middel van de kunst van interviewvideoproductie.

jouw event verpakt in een dynamische film

Onze aftermovie-videoproducties vangen de sfeer, de emotie en de hoogtepunten van uw evenement op een meeslepende en gedenkwaardige manier. Met een scherp oog voor detail en creativiteit, creëren we aftermovies die de essentie van uw gebeurtenis vastleggen en uw publiek meenemen op een boeiende reis terug naar het moment. Ons ervaren team van professionals begrijpt het belang van het vastleggen van de juiste beelden en het gebruik van de juiste muziek om een meeslepende aftermovie te produceren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een festival, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, wij brengen uw evenement tot leven op het scherm met een aftermovie die indruk maakt en herinneringen oproept die blijven hangen.

Het indrukwekkend presenteren van de woning

Verhoog uw vastgoedverkoop met onze uitstekende videoproductie! Onze professionals brengen uw panden tot leven met boeiende beelden, waardoor de zichtbaarheid wordt vergroot en potentiële kopers worden aangetrokken. Onderscheid u van de concurrentie en bespaar tijd met onze hoogwaardige video’s. Kies voor ons voor uw vastgoedvideoproductie en zie het verschil.

effectieve en boeiende leermiddelen

Educatieve video’s hebben speciale kenmerken die hen onderscheiden van andere vormen van onderwijs. Ze maken gebruik van visuele presentatie, interactieve elementen en multimodaliteit om informatie beter over te brengen. Daarnaast bevatten ze vaak praktijkvoorbeelden en zijn ze gemakkelijk toegankelijk voor een breed publiek.

Unieke tool voor buitengewone prestaties

GIFs zijn een effectieve manier om de aandacht van mensen te trekken en te communiceren met visuele impact.

Ontdek de kracht van visuele impact op uw zakelijke doelen met onze professioneel gemaakte GIFs. Bij We Go Cine bieden wij maatwerk GIF-creatie om uw merk te onderscheiden en uw boodschap op een unieke en boeiende manier over te brengen.

Waarom zou u GIFs laten maken door ons? click op meer..

 

 

Video Portfolio

grootste voordeel

In een geglobaliseerde en digitale wereld waar consumenten constant worden blootgesteld aan verschillende media, is het vinden van effectieve manieren om je bericht te communiceren essentieel. De afgelopen jaren is videocontent een krachtige tool gebleken om precies dat te bereiken.
Een van de grootste voordelen van videocontent is het vermogen om complexe boodschappen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Door gebruik te maken van zowel audio- als visuele stimulatie, zijn video’s in staat om informatie efficiënt en effectief over te brengen, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en informatieherinnering bij het publiek.
In de vastgoedsector is het gebruik van videocontent bijzonder voordelig. Vastgoedvideo’s maken het mogelijk om een onroerend goed te laten zien in een rijk detail en een begrijpelijk formaat, iets wat traditionele foto’s of geschreven beschrijvingen niet kunnen evenaren.

veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het maken van een video?
De kosten van een video kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, de gebruikte apparatuur, het aantal draaidagen en de gewenste postproductiewerkzaamheden. Bij We Go Cine bieden we flexibele pakketten aan die zijn afgestemd op de behoeften en het budget van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.
Kan ik mijn eigen ideeën en input inbrengen in het videoproductieproces?
Absoluut! Bij Wegocine moedigen we juist de inbreng van onze klanten aan. We vinden het belangrijk om samen te werken en te zorgen dat we het verhaal en de boodschap van jouw bedrijf of project op de best mogelijke manier kunnen overbrengen. Ons team staat klaar om jouw ideeën te integreren en eventuele aanpassingen te maken om aan jouw visie te voldoen.
Welke apparatuur gebruiken jullie voor het maken van video's?
Bij Wegocine maken we gebruik van geavanceerde videoapparatuur om hoogwaardige beelden vast te leggen. We hebben een breed scala aan camera’s, lenzen, belichtingsapparatuur en audio-opnamesystemen om aan verschillende opnamebehoeften te voldoen.
Wat is de tijdlijn voor videoproductie?
De tijdlijn voor videoproductie hangt af van de omvang en complexiteit van het project. We werken nauw samen met onze klanten om een tijdlijn vast te stellen die voldoet aan hun specifieke eisen. Factoren zoals planning voorafgaand aan de productie, opnameschema’s en post-productie bewerking kunnen invloed hebben op de tijdlijn. We streven ernaar om uw uiteindelijke video binnen de overeengekomen termijn te leveren.
Kan ik mijn eigen muziek of voice-over toevoegen aan de video?
Absoluut! We stimuleren de inbreng van onze klanten en als je specifieke muziek of een voice-over hebt die je in de video wilt gebruiken, kunnen wij dit integreren tijdens de postproductie. We adviseren je ook graag over de keuze van geschikte muziek en stemmen.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden en -mogelijkheden?
De betalingsvoorwaarden voor onze videoproductiediensten bij Wegocine omvatten meestal betalingen in termijnen, met een aanbetaling bij aanvang van het project en het resterende bedrag bij oplevering van de video. De exacte betalingsvoorwaarden worden besproken en overeengekomen tijdens het offerteproces. We accepteren doorgaans bankoverschrijvingen en soms betalingen via online platforms zoals PayPal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze betalingsmogelijkheden.
Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?
Eventuele extra kosten, zoals reiskosten, locatiehuur of specifieke apparatuurvereisten, worden duidelijk vermeld in onze offerte. We streven ernaar om zo transparant mogelijk te zijn over kosten, zodat er geen verrassingen ontstaan tijdens het project. We bespreken alle mogelijke extra kosten met je voordat we de samenwerking aangaan.
Bieden jullie termijnbetalingen?
Bij Wegocine begrijpen we dat videoproducties soms een aanzienlijke investering kunnen zijn. Daarom bieden we in sommige gevallen de mogelijkheid van termijnbetalingen. Dit stelt klanten in staat om de kosten te spreiden over een bepaalde periode, zodat het meer haalbaar is om een hoogwaardige videoproductie te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze termijnbetalingsmogelijkheden en om te zien of dit voor jouw project van toepassing is.
Zijn jullie tarieven gebaseerd op een uurtarief of een dagtarief?
wij werken op basis van een dagtarief , en zijn er verschillende voordelen :
  • Flexibiliteit in tijdsbesteding
  • Continue workflow
  • Kostenbesparing voor langdurige projecten
  • Intensieve samenwerking
  • Snellere oplevering
  • Hoogwaardige resultaten

De voordelen van het werken op basis van een dagtarief in de videoproductiebranche:

– Flexibiliteit in tijdsbesteding: Bij het werken op dagtarieven kunnen we ons volledig richten op uw project gedurende de hele dag. Dit stelt ons in staat om meer tijd en aandacht te besteden aan elk aspect van de productie, waardoor we een beter eindresultaat kunnen leveren.

– Continue workflow: Met een dagtarief kunnen we een consistente workflow behouden zonder onderbrekingen. We kunnen ons volledig wijden aan uw project gedurende de hele dag, wat resulteert in een snellere voltooiing en levering van het eindproduct.

– Kostenbesparing voor langdurige projecten: Als uw project meerdere dagen of zelfs weken duurt, biedt een dagtarief vaak kostenbesparingen in vergelijking met een uurtarief. Dit komt doordat langdurige projecten kunnen profiteren van gereduceerde tarieven per dag en efficiëntere planning van resources.

– Intensieve samenwerking: Door te werken op basis van dagtarieven kunnen we een intensieve samenwerking aangaan met uw team. We kunnen nauw samenwerken, communiceren en direct feedback uitwisselen om ervoor te zorgen dat het eindproduct volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.

– Snellere oplevering: Door ons volledig te wijden aan uw project gedurende een hele dag, kunnen we het productieproces versnellen en het eindresultaat sneller opleveren. Dit is vooral handig als u een strakke deadline heeft of een snelle oplevering van het materiaal nodig heeft.

– Hoogwaardige resultaten: Het werken op basis van dagtarieven stelt ons in staat om de tijd en moeite te investeren die nodig is om hoogwaardige resultaten te behalen. We kunnen ons richten op elk detail en zorgen voor een productie van topkwaliteit die uw verwachtingen overtreft.

Met deze voordelen kunt u er zeker van zijn dat werken op basis van een dagtarief de juiste keuze is voor uw videoproductieproject. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw visie.