Vastgoed video

een Effectief middel

Bewegend beeld verkoopt zichzelf​

Wij van We go cine zijn specialisten in vastgoed video’s. Wij weten dat bedrijven in deze branche veel baat hebben bij goede zakelijke vastgoedmarketing. En dan vooral met goede video content. 

Een vastgoedvideo scheelt tientallen bezoeken 

Een sterke vastgoedvideo kan je een voorsprong geven op je concurrenten. Vooral als het gaat om het adverteren van een project op social media platforms. Potentiële kopers hebben direct een beeld van het object en op deze manier filter je al wie echt geïnteresseerd is. Die nemen  contact op, want zij hebben zich al een goed beeld kunnen vormen van het object. 
  • Fexibel
  • Efficiënt
  • Ervaren
  • Fexibel
  • Efficiënt
  • Ervaren

waardevol hulpmiddel in de vastgoedsector:

Gedetailleerde presentatie
Met video’s kunt u de details van een pand beter presenteren. U kunt inzoomen op specifieke kenmerken, zoals hoogwaardige afwerkingen, unieke architectonische elementen of nieuwe apparatuur. Dit helpt potentiële kopers om een gedetailleerder en vollediger beeld te krijgen van het pand.
Effectieve marketingtool
Het gebruik van vastgoedvideo’s als onderdeel van uw marketingstrategie kan u helpen om op te vallen en uw concurrentie voor te blijven. Het tonen van uw professionaliteit en innovatie met hoogwaardige videocontent kan het vertrouwen en de geloofwaardigheid bij potentiële kopers vergroten.
Emotie en sfeer overbrengen
Met video’s kunt u de sfeer en het gevoel van een pand beter overbrengen dan met statische afbeeldingen. U kunt verschillende aspecten van een pand benadrukken, zoals de indeling, de grootte en de inrichting, waardoor potentiële kopers een betere indruk krijgen van hoe het zou zijn om daar te wonen of te werken.
Beter begrip van de ruimte
Video’s kunnen potentiële kopers helpen om een beter begrip te krijgen van de indeling en de grootte van een pand. Door hen te laten zien hoe de verschillende kamers met elkaar verbonden zijn en hoe de ruimte in elkaar overloopt, kunnen ze een meer gefundeerde beslissing nemen over de geschiktheid van het pand voor hun behoeften.
Virtuele bezichtigingen
Vastgoedvideo’s bieden de mogelijkheid voor virtuele bezichtigingen. Potentiële kopers kunnen het pand vanuit het comfort van hun eigen huis verkennen, op elk moment dat hen uitkomt. Dit is vooral handig voor internationale of drukbezette kopers die geen tijd hebben om fysiek aanwezig te zijn.
kortom
Het gebruik van vastgoedvideo’s kan dus helpen bij de presentatie van properties op een gedetailleerde en interactieve manier, het vergroten van de betrokkenheid en de online zichtbaarheid, en het verbeteren van het begrip van potentiële kopers van het pand. Dit kan uiteindelijk leiden tot een versnelde verkoop, hogere prijzen en meer tevreden klanten.