Over We Go Cine

Een gouden combinatie van creativiteit en strategie

Onze missie

Bij We go cine geloven we in de kracht van visual storytelling.
Vanuit een passie voor fotografie en film helpen we bedrijven en consumenten hun merk visueel te vertalen met scherpe, overtuigende beelden. We zijn er trots op dat we anderen met ons werk kunnen helpen hun verhaal te vertellen, en daarom hebben we zo’n trouwe schare fans opgebouwd.
Of je nu je portfolio wilt bijwerken of tijdloze content voor je website wilt creëren, wij hebben de ervaring en expertise om een ongelooflijk eindproduct af te leveren.
TV camera on crane

Een ijzersterke formule

Film en foto gaat over verhalen vertellen. Het versterken van een boodschap aan de hand van beeld. We Go Cine slaagt er altijd in om een overtuigend verhaal in beeld te vangen. We bereiken dit door onze expertise in zowel visuele mogelijkheden als overtuigende storytelling. 

Het begint altijd bij een hobby..


Het verhaal begint wanneer Sarmad in zijn geboorteland Irak wordt bevangen van film en fotografie. Aangekomen in Nederland, strijkt hij neer in Maassluis. Hier werkt hij enige tijd bij een IT-bedrijf, maar zijn passie voor beeld raakt hij niet kwijt.
2015

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Van je hobby je werk maken. Het is een cliché, maar voor Sarmad gaat dit wel op. We Go Cine ziet het levenslicht en gaat aan de slag als allround video- en fotoproductiebedrijf.
2019

Edwin wordt toegevoegd voor marketing & communicatie

Om uit meer opdrachten te kunnen putten en om de woordvoering met klanten te organiseren, haalt Sarmad Edwin binnenboord. Een krachtige combinatie van communicatie en beeld is geboren.

2021

Enkele van onze vele tevreden klanten

Amar Handy
Amar Handy
2023-01-03
We had a Great time with WeGoCine. They accompanied us to the whole wedding very professional. It was a lot of fun and a pleasure to work with them. The results are very beautiful! We recommend👌🏼
Robin Ploeg
Robin Ploeg
2022-10-30
Ontzettend goede ervaring gehad met we go cine! Een prachtig album gekregen met ook nog extra foto's! Wij zijn er erg blij mee.
Tatewik Tsaturjan
Tatewik Tsaturjan
2021-11-13
Heel aardige team, vervult al je wensen!
yousif saoor
yousif saoor
2021-11-09
We hebben We Go Cine team als heel vriendelijk en professioneel ervaren. Ze bieden een luisterend oor en luisteren naar de wensen. Alles was netjes op tijd geleverd met een zeer hoge kwaliteit. Ik raad We Go Cine zeker aan en heb bewondering naar het resultaat. We gaan nu levenslang genieten van onze trouwfoto’s en video’s.
Gerben van Haarlem
Gerben van Haarlem
2021-10-04
Fijn bedrijf om mee samen te werken, makkelijk in omgang en een super mooie weddingmovie gemaakt!
melanie dogan
melanie dogan
2021-09-17
Het is een Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zij hebben op onze bruiloft de foto’s en het videomateriaal top geregeld. Communicatie verliep super. Daarnaast hebben ze kwalitatief werk geleverd.
lieuwe de jong
lieuwe de jong
2020-07-14
Zeer prettige samenwerking, snelle reactie en meedenken! Echt een aanrader.

We go cine staat voor:

Kwaliteit: Ons team van ervaren professionals maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en creatieve technieken om visueel verbluffende content te creëren die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.

Klantgerichtheid: We luisteren naar jouw behoeften en wensen en werken nauw met je samen om een op maat gemaakte visuele oplossing te bieden. Onze flexibiliteit en open communicatie stellen ons in staat om aan al jouw wensen te voldoen.

Creativiteit: We streven naar originaliteit en innovatie in al onze projecten en zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om de boodschap van onze klanten op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Betrouwbaarheid: We hanteren strikte deadlines en zorgen ervoor dat onze klanten vol vertrouwen op ons kunnen rekenen. We leveren op tijd en binnen het afgesproken budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindproduct.

Passie: We hebben een diepe passie voor ons vak en streven ernaar om buitengewone visuele verhalen te creëren die emoties oproepen en een blijvende indruk achterlaten bij ons publiek. 

Resultaatgerichtheid: We werken met een duidelijk doel voor ogen: het leveren van meetbaar resultaat voor onze klanten. We meten en analyseren de impact van onze producties om ervoor te zorgen dat ze succesvol zijn.

Wie gaan er schuil achter We Go Cine?

Wie is Sarmad?

Sarmad is als begin twintiger met zijn familie in Nederland terechtgekomen, na zijn geboorteland Irak te hebben achtergelaten. Daar ontdekte hij zijn liefde voor video- en fotografie. Na enkele jaren in dienst van een IT-bedrijf, besloot hij in 2015 voor zichzelf te beginnen. Sarmad is getrouwd en heeft twee zoons.

Wie is Edwin?

Edwin studeerde communicatie aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam. Na ontelbare baantjes in de communicatie en onderzoekswereld, begon hij in 2018 Tekstfiguur. We Go Cine huurt Tekstfiguur sins 2021 in voor alle PR-, marketing,- en communicatie-activiteiten. Edwin heeft één dochter en één onderweg met zijn partner.